Gratis een dagje naar een wellnessresort? Wij vertellen je hoe je dat kunt regelen!

Die ontspanning heb je wel verdiend!

Het hele jaar door zijn we altijd maar ‘druk druk druk’. We moeten werken, voor de kinderen zorgen, het huishouden op orde houden en ook nog eens onze sociale contacten onderhouden. Kortom; je bent eigenlijk altijd wel bezig. Wanneer is je de laatste keer dat je je echt hebt ontspannen? Juist, jij bent wel toe aan een beetje tijd voor jezelf! 

Dagje wellness
Was jij nu net van plan om een hotel te boeken voor die broodnodige ontspanning? Zorg er dan voor dat je dit boekt bij Hotels.nl, want zij hebben een leuke verrassing voor je. Boek je daar, dan krijg je niet alleen je geboekte hotel, maar ook twee e-tickets voor een dagje wellness cadeau! Deze e-tickets ter waarde van 60 euro mag je inwisselen bij bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, Elysium, SpaSense, SpaWell, SpaPuur of Thermen Holiday.

Hotels.nl
Je kunt deze wellnessdag achter je weekendje weg aan plakken, maar dit mag ook op een andere dag. Het staat dus helemaal los van je boeking! Bij Hotels.nl boeken is ook nog eens voordelig; zij vinden samen met hoteliers de beste deals voor overnachtingen in Nederland of België en kunnen zo luxe kamers (denk aan een bubbelbad, zeezicht en luxe suites) aanbieden tegen scherpe prijzen. Ook is Hotels.nl uitroepen tot ‘Beste Hotelaanbieder 2017’. 

Eindelijk rust
En mocht je nu denken: ‘wellness, zo’n snikhete sauna is toch helemaal niks voor mij?’, dan hebben wij goed nieuws voor je: wellness is zoveel meer dan alleen een sauna! Wellnessresorts hebben namelijk ook heerlijke baden waarin je lekker kunt spetteren. Daarnaast kun je je terugtrekken in een zogeheten ‘rustruimte’ om een boekje te lezen of je ogen even dicht te doen. Ook leuk: tijdens een dagje wellness laat je je telefoon en andere elektronica in een kluisje. Zo kun je niet gestoord worden door telefoontjes, appjes en e-mails. Eindelijk écht rust!

Goed om te weten: de actie geldt alleen wanneer je een boeking maakt in augustus. De e-tickets kun je gebruiken t/m januari 2018. Sla dus snel je slag en geniet binnenkort van jouw ontspannen dag! Hoe relaxed is dat?