Wie heeft ze niet? De groei van de Bitcoin lijkt niet te stoppen!

De Bitcoin stijgt maar door

Heb jij al Bitcoins? De Bitcoin gekte lijkt niet te stoppen. Overal in het nieuws wordt er druk over gepraat en het lijkt erop dat steeds meer mensen de boot niet willen missen en ook de digitale munt inlaan. 

Speculeren op digitaal geld is niet zonder risico.

Waarde
De waarde van de Bitcoin heeft dit jaar spectaculaire sprongen gemaakt en heeft heel wat mensen rijk gemaakt. Op het moment van schrijven schommelt de waarde rond de 12.000 euro. Komende maandag mag Wall Street ook gaan speculeren op de koers, dat zal voor nog meer schommelingen gaan zorgen. Maar waar gaat het stoppen?

Kopen
Experts schatten dat de waarde zal stijgen tot 400.000 euro per Bitcoin. Anders experts voorspellen dat de bubbel binnenkort gaat knappen en ze waardeloos worden. Wat er ook gaat gebeuren, veel mensen hebben al leuke winsten gemaakt en kunnen dit gaan uitgeven. Er zijn diverse initiatieven gestart. Betalen met Bitcoins kan op steeds meer plekken. Er is al een huis betaald met Bitcoin en op Marktplaats staat al een BMW die je met Bitcoin kunt betalen. Het kost je ongeveer 3 Bitcoins..

Mocht je willen starten? Wees voorzichtig!