Groot nieuws voor boer Riks en zijn Nicole! Gefeliciteerd!

Dochter Olivia is nog wat sceptisch over het nieuws

Boer Riks, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer Zoekt Vrouw, stapt in het huwelijksbootje met zijn Nicole. Nicole is een dorpsgenoot van Riks, die hij al kende voordat de opnames van Boer Zoekt Vrouw plaatsvonden. Door haar liep zijn relatie met deelneemster Marit in de soep. 

Bij de beverdam
De voormalig kandidaat van Boer Zoekt Vrouw heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd bij de beverdam in de achtertuin. Voor haar geen verrassing; volgens Riks zag ze het wel een beetje aankomen. Op dat moment had ze het echter niet verwacht, dus dat was ‘wel leuk’. Erg traditioneel en romantisch was het aanzoek niet; Riks ging niet op één knie maar heeft het naar eigen eigen zeggen wel netjes gevraagd.

Trouwplannen
De volgende dag namen Riks en Nicole zijn kinderen mee uiteten. In het restaurant vertelde het stel de trouwplannen aan de kinderen: “Dat ging best mooi! Owen is super enthousiast. Olivia is er iets rustiger onder, ze is onzeker over hoe het er uit gaat zien straks. Het is een spannende situatie natuurlijk. De rol van hun moeder moet niet overgenomen worden. Maar het komt wel goed, daar ben ik niet bang voor!”

Bruiloft
Hoe de bruiloft van de twee eruit gaat zien is ook al bekend; na het maken van foto’s in de ochtend volgt de ceremonie op de boerderij. Vervolgens gaat het stel met een klein aantal gasten eten en een klein feestje vieren. De huwelijksreis gaat naar de Verenigde Staten, waarna Nicole bij Riks in zou trekken.”Dat wordt wel een hele grote verandering. Zolang we blijven communiceren komt het wel goed.”

Opnames
Riks ontmoette zijn toekomstige vrouw al voordat de opnames voor het programma begonnen. Riks koos uiteindelijk niet voor één van de drie vrouwen die bij hem logeerden op de boerderij. In de allerlaatste aflevering van het programma kwam de aap uit de mouw; hij vertelde dat hij gevoelens had gekregen voor Nicole. Ook vertelde hij dat hij te weinig gevoelens had voor Marit om met haar door te gaan.

Wil je dit bericht nog eens lezen? Pin ‘m dan op Pinterest

Bron: Boer Zoekt Vrouw | Beeld: video still