Grote mijlpaal voor André Hazes: ‘1,5 jaar clean en nuchter’

André Hazes

‘Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen’

De positiviteit lijkt maar toe te nemen bij André Hazes. Een comeback, de liefde van zijn leven weer terug en een gezinnetje zijn, is natuurlijk het mooiste wat er is. Maar naast al deze positieve dingen, deelt de zanger nóg iets moois op zijn Instagram-account. Dré heeft namelijk al 1,5 jaar geen drank en drugs aangeraakt.

Mijlpaal

De afgelopen anderhalf jaar heeft André Hazes geen druppel drank of drugs meer aangeraakt. “Het leek me zo tof om te kunnen zeggen: ‘Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter’. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen”, schrijft de zanger op Instagram Stories bij een foto van de munt die hij hiervoor heeft gekregen. En tóch is het hem gelukt. “En dan ineens is het zo ver…”

André

Comeback

Afgelopen weekend maakte André Hazes zijn comeback op het podium van Holland Zingt Hazes. Het was voor het eerst sinds september 2021 dat hij weer op een podium stond, en dat deed de zanger dit keer zonder drugs of alcohol. “De aanloop hier naartoe vond ik extra spannend”, zei hij na afloop van het concert tegen Shownieuws. “Er waren genoeg momenten waar ik eigenlijk normaal gesproken een biertje zou pakken.” André maakt zichzelf vaak ‘helemaal gek’ voor een show, maar bleef nu heel rustig. “Dus ik vind het eigenlijk zonde van mijn afgelopen jaren dat ik het op die manier heb gedaan. Ik heb er nu ook echt van genoten, voor het eerst misschien wel in mijn leven. Ja, dat is heel fijn.”

André en Monique

André lijkt zijn leven dus weer op de rit te hebben, en dat geldt ook voor zijn liefdesleven. Afgelopen weekend leek hij namelijk ook opnieuw de liefde te verklaren aan zijn ex-verloofde en de moeder van zijn zoon Monique Westenberg. “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven, dan ik verdiende”, schreef hij bij een zwart-wit foto waarop hij Monique zoent. “Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden”, gaat hij verder. “Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.”

Lees ook: Golden Earring-oprichter George Kooymans maakt het naar omstandigheden goed

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld