Gruwelijk! Dit stel kan hun huis niet meer verlaten door deze enge ongewenste bezoeker…

Spin bezoeker

Zou jij je huis nog uit durven met zo’n bezoeker?

Soms komt er bezoek langs bij je huis waar je niet op zit te wachten. Een eenvoudige ‘ksst’ of ‘ga weg’ doet vaak wonderen, maar niet als het bezoek je hele deur barricadeert. En zeker niet als je het liefst niet wil dat het bezoek zich in een straal van 100 meter in je buurt begeeft en ook nog eens op je kan springen. 

In Queensland Australië werd Lauren Ansell opgeschrikt toen ze aan het koken was en haar oog viel op de ongewenste bezoeker. Een gigantische jachtkrabspin zat op haar deur! Wat een rustig avondje moest worden werd een nacht vol terror. Het beest ter grote van een dinerbord was ook niet echt in de stemming om de deur te verlaten.

Niet agressief
Op zich is deze spinnensoort niet gevaarlijk, hoewel ze wel agressief kunnen reageren. Ze kunnen dan springen en bijten. De bewoners van het huis probeerden zelfs hun kat het beest nog te laten vangen, maar zelf hij wilde niet bij het gruwelijke beest in de buurt komen.

Uiteindelijk probeerde het stel de spin te pletten tussen de deur, maar hij had hun door en nam de benen (of  acht poten). Het stel had het beest al een naam gegeven. Aragog, vernoemd naar de reuzenspin in de film Harry Potter. Brr.. Wij moeten er niet aan denken zo’n spin bij ons huis te vinden.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: bored panda | Beeld: videostil