Déze GTST-acteur keert na 23 jaar weer terug naar Meerdijk

GTST

Is de tijd van onbezorgdheid nu echt voorbij?

Alleen de Goede Tijden Slechte Tijden-kijkers die de soap vanaf het eerste moment volgden, zullen zich Mark de Moor nog herinneren, maar ook nieuwe fans van de serie zullen nu kennis maken met dit personage. Na 23 jaar keert-ie namelijk weer terug.

Tim Immers zal zijn rol als Mark de Moor weer oppakken.

Terugkeer

23 jaar lang moesten GTST-kijkers het doen zonder een glimp van Mark de Moor op te vangen, maar daar komt verandering in. Acteur Tim Immers kruipt weer in de rol van Mark. RTL Boulevard weet te melden dat Tim zijn terugkeer erg spannend vond. “Ik vond het ongelofelijk spannend om weer voor het eerst op de set te staan na al die jaren”, verklaart hij. “Gelukkig was het als vanouds en voelde het direct als een warm bad met bekende en nieuwe collega’s. Ik ben ontzettend blij dat ik weer deel uitmaak van de club.”

Vertrek

In 1995 pakte het personage zijn biezen en vertrok hij samen met Marieke Vollaards naar Italië. Actrice Nathalie Mourits nam destijds de rol van Marieke op zich. Het personage van Marieke zal wel terugkeren, maar zal nu vertolkt worden door Lidewij Mahler. Vanaf mei zullen de twee hun herintrede maken in de serie.

Kun jij je Mark niet meer zo goed voor de geest halen? Bekijk het fragment hieronder dan eens. 

Lees ook: Wat een beauty! Zó ziet de echte dochter van GTST-stel ‘Ludo en Janine’ er nu uit

Bron: RTL | Beeld: Videostill