De tijd van onbezorgdheid is voorbij: deze twee GTST-acteurs verlaten de serie

Opnieuw zijn twee GTST-acteurs uit de serie geschreven

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Met name dat laatste lijkt momenteel het geval te zijn op de GTST-set. De serie kreeg veel kritiek van fans en de kijkcijfers vielen erg tegen. Er moet daarom wat gebeuren en in GTST-land betekent dat karakters uit de serie schrijven.

Uit de serie geschreven

Eerder viel het doek al voor de 22-jarige Britt Scholte die Kimberly Sanders speelde en voor de 25-jarige Floris Bosma die Rover Dekker speelde. Kritiek luidde dat de soap te veel ging lijken op een jongerenserie. Het leek bij die twee acteurs te blijven, maar opnieuw moeten twee GTST-acteurs het toneel verlaten.

Nog twee acteurs

Twee jaar lang vertolkte de 19-jarige Faye Bezemer de rol van Lana Langeveld, maar zij maakt binnenkort geen deel meer uit van de cast. Naast Faye moet ook de 21-jarige Rein van Duivenboden die Bobby Zwanenberg speelde zijn spullen pakken. Hij was nog maar 5 maanden te zien in de serie. Fans hoeven niet te rekenen op een terugkeer. De makers omschrijven het vertrek als ‘zeer definitief’.

Nieuwe projecten

Faye vertelde aan RTL Boulevard dat ze Goede Tijden, Slechte Tijden gaat missen. “Maar ik ben ook heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen”, aldus de blondine. Rein verklaart dat hij veel leerde op de set. “Het heeft mij op bepaalde punten uit mijn comfortzone gehaald. Ik focus nu op nieuwe producties en ben druk aan de weg aan het timmeren met eigen projecten.”

Erg lang kunnen fans niet meer genieten van Lana en Bobby. Rein is 21 februari voor het laatst te zien in de soap en op 25 februari zit de laatste dag erop voor Faye.

Lees ook: Erik de Vogel en Caroline de Bruijn vertellen over hun GTST-salaris

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair Online | Beeld: Videostill GTST