Zien: Guus Meeuwis verruilt ‘droomvilla’ voor ‘bunker’ in Tilburg

Guus Meeuwis

‘Om te janken’, vindt iemand 

Dat Guus Meeuwis bezig is met een rigoureuze verbouwing, is niet onopgemerkt gebleven. Ruim twee jaar geleden kocht de zanger een prachtige villa in Tilburg. Inmiddels heeft Guus die woning verruild voor een nieuw exemplaar, echter heeft dat meer weg van een bunker dan van een luxe villa… 

Droomvilla naar de grond 

In het voorjaar van 2018 kocht Guus een villa in Tilburg voor ruim een miljoen euro. Naar alle waarschijnlijkheid had de zanger iets anders voor ogen, dus begon in het najaar de sloop van zijn peperdure optrekje. Omdat de villa geen beschermde of monumentale status had, kreeg Meeuwis groen licht voor de sloop ervan. Ook de plannen voor nieuwbouw werden goedgekeurd. 

Voor en na 

Inmiddels staat de nieuwe villa grotendeels, en dat viel ook Claudia Emmens op. Zij was stomverbaasd toen ze door de straat reed en het nieuwe optrekje van de zanger zag. Op Twitter plaatse Claudia een foto van de oorspronkelijke villa en een foto van de nieuwe villa naast elkaar. “Het huis dat Guus Meeuwis kocht hier in Tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen”, aldus Emmens. 

Ga naar de volgende pagina voor het resultaat.