‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis live in concert bij Videoland

‘Vanaf de eerste rij geniet je van de populairste live events’

Goed nieuws! Via Videoland kun je binnenkort een heel aantal Nederlandse live concerten zien. Mocht je dus niet in de gelegenheid zijn om naar het concert van je favoriete artiest te gaan, dan kun je heerlijk vanuit huis meeswingen. Het eerste concert dat exclusief op de streamingdienst te zien is, is ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis op 11 juni.

Vijftiende editie

11 juni staat Guus in het Philips Stadion in Eindhoven om er als vanouds weer een spetterend feestje van te maken. De vijftiende editie wordt het dit jaar, nadat het feest twee zomers niet door kon gaan. “Geweldig dat mijn Groots met een zachte G concert voor het eerst live bij Videoland te zien is. Kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn in het Philips Stadion, dan kun je er op deze manier tóch bij zijn, waar dan ook in Nederland”, laat de zanger weten.

Eerste rij bij Guus Meeuwis

Videoland is voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe manieren waarop mensen gebruik kunnen maken van de streamingdienst. “Daar voegen we nu ook live concerten en evenementen aan toe. Vanaf de eerste rij geniet je van de populairste live events”, vertelt Ellen van den Berghe, Head of Content bij Videoland. “We starten met ‘Groots met een zachte G’. Dat is al vele jaren een begrip, en er gaan nog veel meer events volgen. Wij gaan met deze registraties en live concerten bij Videoland bouwen aan een mooie nieuwe traditie.”

Live tv kijken

Videoland merkt dat steeds meer mensen gebruik maken van de mogelijkheid om live programma’s te kijken via hun platform. Zo is tegelijkertijd met ‘Groots met de zachte G’ ook ‘De 24 Uur van Le Mans’ op 11 juni live te zien en vanaf augustus wederom de UEFA Champions League en Extreme E Championship. Daarnaast zijn de programma’s van alle RTL zenders ook live te volgen bij de streamingdienst.

Lees ook: Zien: Guus Meeuwis verruilt ‘droomvilla’ voor ‘bunker’ in Tilburg

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress