Gwen uit B&B Vol Liefde deelt eerste foto met nieuwe vriend

Wat een prachtige foto!

De goedlachse Gwen reisde in B&B Vol Liefde naar Frankrijk af om te kijken of ze het hart van B&B-eigenaar Bert kon veroveren, maar helaas was er geen romantische klik tussen de twee. Gelukkig heeft Gwen de liefde inmiddels alsnog in Nederland gevonden. 

B&B Vol Liefde

De goedlachse Gwen hoopte in B&B Vol Liefde een romantische klik op te bouwen met B&B-eigenaar Bert. Helaas kwam die klik niet en vertrok Gwen ook nog eens halsoverkop naar huis om voor haar zieke dochter te zorgen. “Ze had een cyste in haar buik met ontstekingsvocht. Die is toevallig gisteren verwijderd, en het ziet er heel goed uit”, liet Gwen eind augustus aan Metro weten. En niet alleen met haar dochter gaat het weer goed, ook op het gebied van de liefde heeft de brunette niks te klagen.

Nieuwe liefde

Gwen heeft namelijk een nieuwe liefde in haar leven! Aan RTL Boulevard liet de visagist weten dat ze haar nieuwe vlam, Rob, sinds juli kent. Een gemeenschappelijke vriend stelde de twee aan elkaar voor en toen ging het balletje rollen. Ook deelt de brunette op Instagram voor het eerst een paar foto’s met haar nieuwe vriend. “Liefde aan het einde van Europa”, schrijft ze in de caption. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ???? ?? ?&? ??? ?????? (@insta_gw3n)

Lees ook: Roxanne uit B&B Vol liefde deed eerder mee aan dit programma

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde