Haakt logee Milou na eerste nacht op Bastiaans boerderij al af?

Het lijkt erop dat de twee niet voor elkaar bestemd zijn

Al tijdens de speeddates zagen kijkers dat er wel een zekere chemie was tussen boer Bastiaan en Milou. Het zat goed, want Bastiaan nodigde Milou uit om te komen logeren op de boerderij. Het lijkt echter om een kortstondige logeerpartij te gaan, zo blijkt uit de teaserbeelden van de aankomende aflevering.

Langeafstandsrelatie

De logeerweek draait om elkaar beter leren kennen en dat is precies waar logee Milou op uit is. In de keuken van de Zeeuwse boer snijdt Milou – die in Duitsland werkt en woont – het onderwerp relaties aan, want ja, de blondine woont niet naast de deur. “Stel dat ik terugga naar Duitsland. Dat ga ik ook doen. Dat zou betekenen dat het een long distance zou zijn. Zou dat voor jou een probleem zijn?”, vraagt ze recht voor z’n raap aan Bastiaan. 

Eerlijk antwoord

Bastiaan geeft een ietwat hard, maar eerlijk antwoord op de vraag van Milou. “Ik moet wel zeggen dat ik geen zin heb in een langeafstandsrelatie”, aldus de boer. Een zenuwachtig gelach van Milous kant volgt. Ze leek zo’n direct antwoord niet verwacht te hebben. “Ik wil er gewoon vol voor gaan en niet half. Daar heb ik niet zoveel zin in. Ik heb geregeld in die situatie gezeten en daar heb ik gewoon geen zin meer in”, licht Bastiaan toe.

Risico’s

Milou probeert te visualiseren hoe de boer een eventuele relatie met haar dan voor zich ziet. “Ik kan niet volgende week zeggen: ik ga bij je intrekken”, vindt Milou. Bastiaan vraagt zich af waarom dat hypothetisch gezien niet kan. Volgens hem is het best een goed idee. “Dan leer je elkaar gelijk kennen en dan klapt het maar na twee weken.” Milou geeft op haar beurt aan dat ze dat niet ziet zitten. Voor Bastiaan zitten er immers niet veel risico’s aan vast, maar voor haar wel. Hoe zit het dan met haar baan?

Wij zijn benieuwd of Milou aan het eind van de komende aflevering haar biezen pakt of dat ze de liefde toch nog een kansje geeft.

Lees ook: Kijkers BZV geschokt door opmerkelijke bekentenis boer Jan

Bron: BZV | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk