Moeder beschermt baby tegen enorme hagelstenen en raakt zelf gewond

hagelstenen

De hagelstenen waren zo groot als tennisballen

Het kan iedereen gebeuren: je zit in de auto met je kind en dan opeens kom je in een hagelstorm terecht. Hagelstenen ter grote van tennisballen komen naar beneden. Wat doe je dan? Fiona Simpson twijfelde geen moment, maar zit zelf nu onder de blauwe plekken, kneuzingen en schaafwonden. 

Wat een angstig moment moet dat geweest zijn.

Hagel

Fiona, haar grootmoeder en haar baby waren onderweg in het Australische Brisbane toen de hagelstenen opeens uit de lucht kwamen vallen. Ze parkeerde de auto meteen en toen de ruiten sneuvelden twijfelde ze geen moment en is ze over haar baby heen gaan liggen. Ze wilde niet dat een hagelsteen haar kind zou raken, maar hierdoor raakte ze zelf wel gewond.

Gewond

Op Facebook plaatste de jonge moeder foto’s van haar verwondingen en haar volledige rug en armen zitten onder de blauwe plekken en schaafwonden. Zelfs haar gezicht heeft een aantal rake klappen gekregen. Ook grootmoeder heeft een aantal hagelstenen op zich gekregen en zij ligt op dit moment nog in het ziekenhuis om volledig te herstellen. Moeder en kind zijn inmiddels thuis en maken het goed.

Lees ook: Ali B brengt een ode aan Mies Bouwman en houdt het daarbij niet droog

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: pxhere