Halen Monique en André met DIT bericht fel uit naar opgenomen Rachel Hazes?

Geven Monique en André nu een felle sneer richting Rachel?

Er gaan inmiddels al langere tijd geruchten rond dat het niet goed gaat met de de weduwe van vermaard volkszanger André Hazes. Rachel is volgens bronnen eenzaam en lijdt erg onder de ruzie met haar zoon en diens vriendin. Haar kleinzoon André Hazes III heeft ze zelfs nog nooit ontmoet.

Professionele hulp
Het gaat nu echter zó slecht met Rachel dat haar familie maandagavond verklaarde dat ze ‘professionele hulp heeft gezocht, omdat het leven haar de laatste maanden steeds zwaarder is gaan vallen’. Dochter Roxeanne: „Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat ze deze stap heeft genomen. Ik zou het op prijs stellen als hier respectvol mee wordt omgegaan, zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel.”

Familieruzie
Door de verwijdering met haar zoon André jr. heeft Rachel alle contact met hem verloren, terwijl ze tegelijkertijd door zijn succes in de showbizz overal met hem wordt geconfronteerd. Daarnaast heeft ze haar eerste kleinkind nog nooit in haar armen kunnen houden. Monique Noël en Andre jr. lijken op social media nu keihard uit te halen naar hun (schoon)moeder met een een zeer suggestieve post… Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2