Hangt de vriendschap tussen Geer en Goor nu echt aan een zijden draadje door RTL?

Gerard Joling weet zelfs niet meer of hij wel mee wil doen aan het trouwprogramma van Gordon

De rel die RTL Late Night heeft veroorzaakt heeft er naar verluidt voor gezorgd dat de spanningen tussen Gordon en Gerard Joling – die overigens altijd al alom aanwezig waren als we de vele ruzies mogen geloven – nog verder zijn opgelopen. 

De Telegraaf meldt dat Joling zelfs zou overwegen om zijn samenwerking met Gorden te beëindigen naar aanleiding van alle heisa, maar volgens Gordon is er niet zoveel aan de hand.

Jinek
Gerard Joling is woest op RTL Late Night omdat hij geboycot is door het programma. Vrijdagavond nam de entertainer plaats bij Eva Jinek, waar hij wat promotiebeelden wilde laten zien van zijn nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd. Dit ging niet zonder slag of stoot; RTL wilde de promotie van het nieuwe programma van Geer en Goor exclusief in RTL Late Night hebben. “Ik kreeg van RTL geen materiaal mee en kon bij Eva Jinek alleen wat van mijn eigen vlogjes laten zien. De druk bij Tan om te scoren in het nieuwe seizoen is zó hoog, dat ze in de eerste show niemand willen die mensen net al gezien hebben, zeggen ze zelf,” aldus Joling.

Niet welkom
Omdat Joling vrijdag wel in Jinek verscheen en daar RTL promootte, mocht hij maandagavond niet aanschuiven bij Humberto Tan. Partner Gordon nam daarentegen wél plaats aan de tafel bij Tan, iets wat hem door Joling niet in dank wordt afgenomen. Zodra Joling van de redactie van RTL Late Night te horen krijgt dat hij niet welkom is, wil hij zo snel mogelijk met Gordon overleggen. Deze geeft echter geen thuis; “hij belde niet terug en reageerde ook niet op smsjes,” laat een bron in de Telegraaf weten. “Bleek hij ‘s avonds echter wel ineens in zijn eentje bij Humberto Tan aan tafel te zitten!”

Ruzie of niets aan de hand?
Het plan om vanavond samen de eerste aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd te kijken zou dan ook van de baan zijn. Het gaat zelfs zo ver dat Gerard Joling zijn beslissing om deel te nemen als jurylid aan het trouwprogramma van Gordon zou heroverwegen. In de Telegraaf zegt Joling: “Ik zit in dat programma in de jury en ik moet ervoor naar Zuid-Afrika met een man die me niet eens terugbelt als er wat aan de hand is.” Gordon ontkent overigens in alle toonaarden dat er mot is tussen de twee: “Er is gewoon niks aan de hand. We kijken morgenavond gewoon gezellig met het hele team en met Gerard naar de uitzending.” Ook vindt Gordon de berichtgeving van de Telegraaf geen stijl: “Hier maakt de Telegraaf een grote blunder. Die plegen geen wederhoor. Dan schrijven zo zomaar weer wat op.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostills