Hans Klok haalt uit naar Bridget Maasland: ‘Ze krijgt een koekje van eigen deeg’

hans klok bridget maasland

De illusionist is niet erg te spreken over Bridget Maasland

In weekblad Weekend vertelt illusionist Hans Klok openhartig over zijn ernstig zieke assistente Nathalie Hoop. Nathalie is getrouwd met Pepijn Padberg, de ex-man van Bridget Maasland, en vecht momenteel voor haar leven. Tijdens dit interview kan Hans Klok het niet laten om Bridget een flinke steek onder water te geven. Volgens de illusionist krijgt Bridget een ‘koekje van eigen deeg’. 

Ernstig ziek

De assistente van Hans Klok, Nathalie, vecht op dit moment tegen kanker. Nathalie doet volgens de illusionist ontzettend haar best om haar zesjarige dochter Keet en elfjarige stiefzoon Mees, de zoon van haar man Pepijn Padberg en Bridget Maasland, te zien opgroeien. In het interview met Weekend wil Hans hier niet te veel over zeggen. Toch verwijt hij Bridget het een en ander.

Mening over Bridget

Bridget zou volgens de illusionist nooit interesse in Nathalie hebben getoond. “Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen”, legt Hans uit. Nathalie speelt een grote rol in het leven van Bridgets zoon. Toch is de relatie tussen haar ex-man en Nathalie een issue geweest voor Bridget. De relatie tussen Bridget en Pepijn liep namelijk op de klippen, omdat Pepijn was vreemdgegaan met Nathalie. De illusionist vindt echter dat een issue als dit in zo’n heftige situatie aan de kant moet worden gezet.

Koekje van eigen deeg

“Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar”, vertelt Hans. Over de geruchten rondom Bridget en André Hazes wil Hans niet veel zeggen. “Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg.”

Lees ook: Hugo Borst stelt ‘respectloze’ vragen aan Ilse DeLange in DWDD

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, AIP