Hans Klok nieuwe hoofdgast voor Celebrity Roast op Comedy Central

hans-klok

The Roast of Hans Klok is dit jaar nog te zien

In Celebrity Roast worden bekende Nederlanders flink tegen de schenen getrapt. Dit programma is overgewaaid uit Amerika, maar heeft na een paar succesvolle edities ook een naam gevestigd op Nederlandse bodem. Dit jaar is het aan illusionist Hans Klok om in de roast-stoel plaats te nemen. 

Celebrity Roast

Ieder jaar wordt De Celebrity Roast georganiseerd door Comedy Central. Hierbij is één bekende Nederlander het onderwerp en is het aan de ‘Roasters’ om die persoon en elkaar zo goed mogelijk te beledigen. Een lastig karwei en allemaal afhankelijk van wie het onderwerp is. Deze keer geen radio-dj of zanger, maar de bekendste illusionist van Nederland: Hans Klok. Zal hij ook bij deze editie wat magie laten zien?

Vijfde kandidaat

Hans zal de vijfde kandidaat zijn voor de Celebrity Roast. In het verleden was te zien hoe Giel Beelen, Johnny de Mol, Gordon en Ali B beledigd werden door vrienden en bekenden. Wie dit jaar de Roasters gaan zijn, is nog niet bekend. Bij vorige edities waren Jörgen Raymann, Gijs Staverman, Jeroom Snelders en Sanne Wallis de Vries de Roastmasters. The Roast of Gordon was destijds het best bekeken programma op Comedy Central.

The Roast of Hans Klok is 21 december op televisie te zien.

Lees ook: Hans Klok wordt geëerd met prestigieuze Britse prijs voor illusionisten

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress