Illusionist Hans Klok is verloofd na spontaan aanzoek

hans klok

De 53-jarige illusionist heeft zijn vriend een aanzoek gedaan

Shownieuws wist vanmorgen te melden dat Hans Klok gaat trouwen! In een feestelijke video is het aanzoek te zien, dat de illusionist deed tijdens zijn verjaardagsfeest in The Harbour Club in Amsterdam. Gast Gerard Joling weet zelfs op te merken dat ‘eigenlijk de hele bruiloft al geregeld is’.

Huwelijksaanzoek

Gisteren werd Hans Klok 53 jaar oud, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom werd The Harbour Club feestelijk aangekleed en kwamen verschillende vrienden van de illusionist langs om hem te feliciteren. Wat zij toen nog niet wisten, was dat ze ook een heus aanzoek meemaken! Wanneer Klok op het podium staat om de aanwezigen te bedanken voor alle felicitaties en liefde, richt hij zich plots tot zijn partner, Dann. “Tweeëntwintig twee tweeduizend-tweeëntwintig is toch een hele bijzondere datum”, begint hij zijn verhaal. “En daarom vraag ik Dann – we zijn zes jaar samen, we delen lief en leed…Zou jij met mij willen trouwen?” Vanuit de zaal klinkt luid gejuich en Dann beantwoordt de vraag met een volmondig ‘ja’! Zelf ook het aanzoek bekijken? Dat doe je HIER.

Relatie

Hoewel de 31-jarige Dann het aanzoek niet aan had zien komen, laat hij weten dat de twee het wel al over trouwen hebben gehad. Ze zijn inmiddels ruim zes jaar samen, en hebben naast een liefdesrelatie ook een zakenrelatie. Zo is Dann óók een illusionist en werkt hij bij het bedrijf van Klok. “Ik ben eigenlijk in complete shock”, vertelt hij na het aanzoek voor de camera’s van SBS 6. “Ik denk eigenlijk dat hij (Klok, red.) het vanmiddag bedacht heeft. Dat denk ik”, deelt hij. Klok bevestigt dit met een grote grijns.

Reacties

Vanuit de zaal wordt de verloving natuurlijk met veel enthousiasme ontvangen. Onder de aanwezigen was onder andere Gerard Joling, die vertelt: “Niemand wist het ook. En hij vroeg me direct al of ik het bruidsmeisje wil zijn”, lacht hij voor de camera. Vervolgens somt hij op dat hij al iemand heeft gevonden die de kleding kan regelen, een huis van een vriendin uit Bloemendaal kan als locatie ingezet worden, en een mooie oldtimer voor het bruidspaar is ook al gevonden. “Dus eigenlijk is de hele bruiloft al geregeld”, concludeert hij. Hoe dan ook wensen we de kersverse verloofden veel liefde en geluk toe!

Lees ook: Hans Klok wordt geëerd met prestigieuze Britse prijs voor illusionisten

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress