Hans over deelname B&B Vol Liefde: ‘Je houdt er niet echt iets aan over’

Hans

Hij noemt zichzelf ‘een soort wegwerp BN’er’

Hans Vroom, die in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde op zoek ging naar de ware, leek daar even in geslaagd te zijn. Twee jaar na dato blijkt het tussen hem en Petra tóch geen match made in heaven, en vertelt hij in een interview met BNN/VARA hoe hij terugkijkt op zijn deelname.  

Meer aandacht

Na zijn deelname, had Hans verwacht dat hij bakken met aandacht zou krijgen en nog lang in de spotlights zou staan. In realiteit viel dit – helaas voor hem – enorm tegen. “Aanvankelijk kwamen er zeker dames verifiëren of ik net zo leuk was als op tv. Maar het is niet zo dat alle kamers vol zitten en de boel draait als een tierelier”, aldus de B&B-eigenaar.

Toch is hij blij met de aanloop die hij momenteel heeft in zijn B&B. “Ik heb veel vaste gasten die terugkomen. Families die eerst met hun dochters kwamen, waarvan die meiden nu met een vriendin komen. Dat vind ik mooi.” Spijt van zijn deelname heeft hij niet, maar tegelijkertijd heeft hij er minder aan overgehouden dan hij zou willen. “Je bent een soort wegwerp BN’er.”

Andere programma’s

Ook laat Hans in het interview weten dat veel mensen niet eens meer weten waarvan ze hem herkennen. “Eerst riepen mensen: hé daar heb je Hanske van B&B vol liefde.” Maar tegenwoordig leggen mensen die link volgens Hans niet meer. “Ze geloven me ook als ik zeg: ik deed mee aan Boer zoekt vrouw of Heel Holland bakt”, beweert hij.

Liefdesupdate

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe Hans – na een nogal hobbelig liefdesavontuur – eindigt met dierenliefhebster Petra. Ze waren nog enige tijd samen, maar helaas is de relatie inmiddels op de klippen gelopen. Ook een vrouw heeft de Nederlander dus niet aan zijn deelname overgehouden. Gelukkig is hij sinds kort weer gelukkig in de liefde. “Ik heb nu een prachtige dame in Parijs leren kennen.”

Lees ook: Familie Mark Gillis geeft gezondheidsupdate: ‘De vooruitzichten zijn goed’

Bron: LoveReality | Beeld: YouTube videostill