Hint prins Harry nu op een tweede baby voor hem en Meghan?

prins Harry

Krijgt Archie binnenkort een broertje of zusje?

Prins Harry en Meghan Markle hebben het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. De hertog en hertogin van Sussex worden sinds ze een stel zijn belaagd door de Britse pers en dat valt met name Meghan zwaar. Fans van het stel hopen op beterschap en wensen het stel al het geluk. Een broertje of zusje voor baby Archie zou volgens hen leuk zijn en tijdens een koninklijk bezoekje lijkt Harry te hinten op een tweede baby.

Harry raakte aan de praat met ouders en hij was erg geïnteresseerd in hun gezinnen.

Kinderpraat

Recentelijk verrasten prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle militaire families op Windsor. De desbetreffende koffieochtend werd in het leven geroepen om families van ingezette militairen te eren en Meghan en Harry schoven aan. Volgens Hello! Magazine was Harry in de gelegenheid om met met legervrouw Susie Stringfellow te praten en de prins wilde graag over haar kinderen praten.

Tweede kind

“Harry was erg geïnteresseerd in hoe het is om een tweede kind te hebben”, vertelt iemand die aanwezig was aan Hello! Magazine. Volgens Susie vertelden alle aanwezige ouders hoe fijn het is om een tweede kind te hebben. Fans kunnen zich misschien nog wel herinneren dat Harry tijdens een interview eerder dit jaar zei dat hij ‘maximaal’ twee kinderen wilde.

Mijlpaal voor Archie

Ook Meghan vond het heerlijk om met de ouders te praten over Archie. Naar verluidt vertelde Meghan dat hun kleintje recentelijk is begonnen met kruipen, een enorme babymijlpaal.

Lees ook: Meghan over relatie met prins Harry: ‘Vrienden waarschuwden me er niet aan te beginnen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her, Hello Magazine | Beeld: Videostill YouTube