Hartverscheurend: moeder beschrijft in emotionele blog hoe ze haar twee kinderen verloor

De nachtmerrie van elke moeder werd voor haar waarheid

Op 12 december stapte de moeder van Lily (5) en Mike (3) met haar kinderen in de auto, niet wetende dat de rit het einde van het leven van haar kinderen zou zijn. In een emotionele blog schrijft ze over het verlies. “Op dinsdag 12 december gebeurde het ergste wat je als moeder kan overkomen. Ik raakte allebei mijn kinderen kwijt. Mijn alles, mijn 2 schatten.” 

In de hartverscheurende tekst beschrijft ze gedetailleerd hoe ze de afschuwelijke dag heeft ervaren.

Intense stilte
Het had de vorige dag gesneeuwd en het wegdek was een stuk gladder dan normaal. Vlak na een tunnel voelde de moeder hoe de auto begon te schuiven en de auto belandde in de middenberm. “Ik zag nog de koplampen van de tegemoetkomende auto’s en toen kwam de klap. Stilte, intense stilte…” De hulpdiensten arriveerden en de moeder kreeg een bericht dat je als ouder hoopt nooit te horen. “Uw zoontje is er niet meer mevrouw.”

Zo mooi en lief
Mike was ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Het meisje werd met zwaar letsel per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. In het ziekenhuis volgde de tweede klap, ze kreeg het nieuws dat ook dochtertje Lily het niet zou halen. “Mijn lieve meisje nog zo mooi alsof er niks aan de hand was. Was er dan echt niemand die haar nog kon helpen? Ik hield haar handje vast en streelde over haar haren.”

Leegte
Honderden mensen leven massaal mee met de nabestaanden van Mike en Lily, op verschillende online condoleanceregisters werden honderden steunbetuigingen geplaatst. De moeder van Mike en Lily is er dankbaar voor, maar gaat zelf door een hel. “Zoveel mensen die steun betuigen, er voor ons willen zijn, dat voelt als een warme deken om een koud lichaam. Maar diezelfde mensen gaan wel door nu met hun levens, hebben hun kinderen nog, zijn heel blij dat ik er nog ben. Ik, ik moet hier zelf doorheen, ik was hun mama, niemand die weet hoe ik me nu voel, hoe ik het leven nu zie. Hoe moet ik ooit nog liefde kunnen geven, lichtpuntjes kunnen zien als mijn hart zo leeg en koud is…” Lees het hele verhaal hier.

Onderzoek
Uit onderzoek moet nog blijken wat de precieze oorzaak van het ongeluk is, de politie gaat nog in gesprek met mogelijke getuigen van het ongeval.Wij wensen de schrijfster en haar naasten veel sterkte toe in deze afschuwelijke tijd.

Bron: Linda | Beeld: Pexels