Hartverwarmend: kapster is dertien uur bezig met het haar van dit depressieve meisje

Het meisje kon de pijn van het uitkammen niet aan

De Amerikaanse kapster Kayley Olsen moest wel even slikken toen ze een depressief meisje in haar kappersstoel kreeg. De zestienjarige vertelde haar dat ze wilde dat al haar haar eraf geschoren werd, omdat ze het fut niet had om het uit te kammen. Het deed haar te veel pijn.

Toch moest het meisje wel iets met haar haar doen, omdat het gigantisch in de knoop zat en ze op de schoolfoto moest. Het meisje lijdt al meerdere jaren aan een zware depressie en kwam alleen nog uit bed om naar de wc te gaan. Ze moet weer naar school, maar ze kreeg haar haar niet zelf uit de knoop. Kapster Kayley besloot de uitdaging aan te gaan en ondanks dat het moeilijk zou worden, zou het wel mogelijk zijn om de warboel weer om te toveren naar iets moois.

De kamsessie duurde 13 uur
Ze hebben de kamsessie verdeelt over twee dagen. De eerste dag is Kayley acht uur met het haar van het meisje bezig geweest en de dag daarna nog eens vijf uur. 13 uur later was het haar van het meisje prachtig en kon ze zelfs een glimlach laten zien en vertelde ze dat ze weer wat waard is. Het laatste wat het meisje tegen Kayley zei was: “Ik zal lachen op de schoolfoto’s vandaag. Je hebt me weer als mezelf laten voelen”.

Wij vinden het geweldig dat het meisje zich weer zo veel beter voelt. Dit is het resultaat:

  

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Metro, Facebook | Beeld: Facebook