Hartverwarmend: postbezorger verrast deze kersverse ouders op een wel heel bijzondere manier

 

Het gebaar van de postbezorger is hartverwarmend

Soms kom je verhalen tegen op het internet die je hart gewoon verwarmen en dit is daar zeker één van. Aanstaande ouders Olav en Jeanet stonden voor een hele spannende en speciale periode en postbezorger Kadir maakte deze periode nog specialer op een hele lieve manier. 

Het stel plaatste een hartverwarmend berichtje op Facebook.

Verrassen
In de weken voor de geboorte van hun eerste kindje hadden Olav en Jeanet allemaal babyspullen op het internet gekocht. Postbezorger Kadir kwam deze spullen elke keer bezorgen en daardoor wist hij dus dat er een kleine op komst was. Het kindje is nu geboren, Kadir besloot de kersverse ouders op zijn eigen manier te verrassen en dat waardeerden zij enorm. Zelfs zo erg dat ze er een Facebook-bericht aan wijdden om Post NL te vertellen hoe blij ze zijn met hun bezorger. Hij stond opeens voor hun deur met een cadeautje voor de kleine en dat hadden ze niet aan zien komen.

Superleuk bericht
Ze hopen dat Kadir de waardering krijgt die hij verdient binnen het bedrijf. Post NL heeft ook gereageerd op het lieve gebaar van hun medewerker. “Wat een superleuk bericht om te krijgen, Olav en Jeanet! Ik zie je gegevens graag tegemoet, zodat we samen Kadirs dag een stuk leuker kunnen maken! PS: wat een enorm leuk cadeautje heeft hij jullie gegeven.”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Unsplash