Hartverwarmende video: weesmeisje ontdekt dat ze wordt geadopteerd

weesmeisje

Houd de zakdoeken maar gereed

Als er iets is waar weeskinderen van dromen, is het wel geadopteerd worden. Momenteel gaat een video viraal waarin een weesmeisje te horen krijgt dat ze wordt geadopteerd. Haar reactie is ontroerend en hartverwarmend.

Het meisje was dolgelukkig met het nieuws.

Pleegouders
American Heritage of South Jordan, een school in de Verenigde Staten, legde het moment vast waarop een van haar leerlingen, de 11-jarige Tannah, te horen kreeg dat ze officieel geadopteerd zou worden door haar pleegouders. Tannah woonde al enige tijd bij haar pleegouders Jen en Jeff Fisher, samen met nog twee andere pleegkinderen.

Adoptie
Het adoptieproces van Tannah nam veel tijd in beslag. Jen en Jeff waren al jaren bezig om dit er officieel doorheen te drukken, schrijft Jackie Alexander, een leraar aan American Heritage of South Joran, in een Facebookbericht gepubliceerd op de pagina Love What Matters. “Het was moeilijk om te zien hoe ze moesten strijden”, vertelt Jackie. “Mijn liefde voor dit gezin is gegroeid en ik heb veel van hen geleerd. Ze bleven positief ondanks de vele tegenslagen.” 

Ontroerend
Vorige week werd de adoptie eindelijk goedgekeurd en Jackie had de eer om dit aan haar leerling te vertellen. “Ik huil terwijl ik dit typ. In de twaalf jaar dat ik hier werk, is dit het mooiste moment ooit.”

Bekijk hieronder de hartverwarmende video.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Her Familie | Beeld: Videostill