Hashi gooide haar leven drastisch om en kijk hoe ze er nu uit ziet!

Ze at soms twee pizza’s in haar eentje

Hashi woog toen ze 23 jaar oud was 107 kilo. Ze plaatste een groepsfoto van haar en haar vriendinnen op Facebook en kreeg veel opmerkingen over haar gewicht. Ze was er kapot van en besloot het roer om te gooien.

Studeren
Hashi moest haar hele leven aanpassen. Ze was veel aangekomen toen ze ging studeren en het ging van kwaad tot erger. Ze had veel stress over haar studie, waardoor ze geen aandacht besteedde aan haar lichaam en ging eten. Soms at ze wel twee pizza’s op een dag en dat zorgde voor een enorme gewichtstoename. Het gewicht dat ze nu heeft dankt ze aan haar leefstijl zonder suiker en andere toevoegingen, junkfood en veel minder koolhydraten. Ze besteed aandacht aan haar eten en plaatst op haar Instagram vaak foto’s van het zogeheten ‘mealprepping’. Ze maakt eten voor een hele week, zodat ze gezond kan eten.

Sporten
Naast het gezonde eten sportte Hashi ook veel. Ze begon met cardio en daarmee raakte ze het grootste gedeelte van haar gewicht kwijt. Ze sportte vier dagen per week, wat ze na verloop van tijd zelfs opvoerde tot zes keer per week. In plaats van alleen cardio, ging ze nu krachttraining doen. Ze raakte haar vet kwijt en alles werd strakker. Op haar blog vertelt ze wat haar motivatie was om door te gaan: “Mijn motivatie was om mezelf te veranderen. Ik wilde er beter uitzien en gezonder leven. Ik bleef mezelf pushen om resultaten te behalen en als resultaat zag ik mezelf veranderen en dat was mijn grootste motivatie”.

De veranderingen liegen er niet om. Dit is hoe Hashi er nu uit ziet:

Een bericht gedeeld door Hashi? (@hashi88) op

Wij vinden het heel knap van haar!

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram