Bekend én onbekend Hazes-zusje blijken hartstikke gek op elkaar

hazes-zusjes

Nathalie Hazes staat niet zo vaak in de spotlights

We kennen natuurlijk allemaal Rachel, André Junior en Roxeanne Hazes. Maar wist jij dat de familie van Hazes Senior groter is dan dat? Hij heeft namelijk ook een andere dochter: Nathalie. En wat blijkt nu? Tussen de twee Hazes-zusjes is het dikke mik.

Hazes-zusjes

Okee, technisch gezien zijn de 28-jarige Roxeanne en 48-jarige Nathalie halfzusjes. Ze delen dezelfde bekende vader: André Hazes. Voor Hazes senior een relatie kreeg met Rachel en met haar de minstens zo bekende André Junior en Roxeanne kreeg, had hij al twee kinderen uit eerdere relaties. Zo loopt er nog een zoon van André Hazes rond, én dus Nathalie Hazes. Een paar maanden geleden lukte het haar eindelijk om in contact te komen met haar jongere halfzusje Roxeanne, en sindsdien zijn de twee hartstikke gek op elkaar.

De ‘onbekende’ Hazes-dochter

Nathalie Hazes heeft er in tegenstelling tot haar halfzusje en -broertje voor gekozen om haar leven zo veel mogelijk buiten de spotlights te leven. Ze woont bijvoorbeeld in Spanje, en laat maar heel af en toe van zich horen in de media. Zo gaf Nathalie bijvoorbeeld eerder dit jaar al aan dat zij net als Roxeanne ontzettend gekwetst was door de documentaire Kleine Jongen, over het leven van haar vader.

‘Mijn lieve knappe zus’

Tussen Roxeanne en Nathalie is de band na jaren van geen contact nu dus sterker dan ooit. RTL Nieuws schrijft dat de zusjes veel tijd hebben doorgebracht en elkaar beter hebben leren kennen dan ooit. Op Instagram steken de Hazes-zusjes in elk geval hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. “Je zou maar kunnen zeggen dat dit je zus is – en ik kan dat!” schrijft Nathalie trots bij een kiekje van Roxeanne. Die reageert vervolgens met “Zo blij met jou, mijn lieve knappe zus. Love you.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie1973 (@nathaliestenzler1973)

 

Lees ook: Schoonmoeder André Hazes maakt zich zorgen: ‘Je hoopt dat het allemaal goed gaat’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress