Héél goed nieuws voor Boer Zoekt Vrouw-fans

Boer zoekt vrouw

De fans van het programma kunnen weer opgelucht adem halen

Even was alle hoop op een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw vervlogen. Presentatrice Yvon Jaspers gaf aan dat ze een pauze van het programma erg prettig vindt en dat er nog geen boeren zijn geselecteerd. Nederland was even in rep en roer, want zou Boer Zoekt Vrouw dan stoppen? Wees gerust: want er komt wel degelijk een nieuw seizoen van het liefdesprogramma.

Er gloort weer hoop aan de horizon.

Nieuw seizoen
Als sinds 2004 is Boer Zoekt Vrouw een kijkcijferkanon dat het kijkcijferrecord telkens weer weet te breken. We waren daarom met stomheid geslagen dat er (nog) geen nieuw seizoen op de planning stond, dit maakte Yvon Jaspers in een interview met Story bekend. “Er zijn ook nog geen boeren geselecteerd en ik vind zo’n pauze prettig.” Heel BZV-kijkend Nederland was in rep en roer, want zou het programma niet meer op de buis verschijnen? Gelukkig kunnen alle BZV-fans opgelucht ademhalen: er komt gewoon een nieuw seizoen.

Boer Zoekt Vrouw 2018
“Het is ook nooit een discussie geweest of er een nieuw seizoen komt. Er is alleen nog geen exacte startdatum, dat is het enige. Maar dat is altijd zo. We hebben nooit elk tv-seizoen een Boer Zoekt Vrouw-serie”, laat Birgit Jansen van KRO-NCRV aan Metro weten.De reden waarom het lang duurt voor het liefdesprogramma weer op de buis verschijnt? De voorbereiding neemt erg veel tijd in beslag. “Er is dus niks nieuws onder de zon. Het komt zeker terug en wij hopen in 2018 in elk geval nieuwe boeren voor te stellen. We hebben alleen nog geen datum.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest?

Bron: Metro | Beeld: archief