Kijkers Heel Holland Bakt in een deuk om dubbelzinnige opmerkingen

We konden gisteravond weer genieten van een vermakelijke uitzending

Zondagavond betekent Heel Holland Bakt, dus gisteravond zaten wij weer – onder het genot van een taartje – op de bank voor een nieuwe aflevering. Het bakprogramma is een echte kijkcijferhit, mede dankzij de droge humor van presentator André van Duin. Ook gisteravond viel er een hoop te lachen, maar deze keer was de humor van iets andere aard dan gewoonlijk.

Mislukte pruim

Tijdens de aflevering van gisteravond vlogen de dubbelzinnige opmerkingen over tafel, tot groot vermaak van kijkers. Wanneer de kandidaten van het bakprogramma de opdracht krijgen om een spektakelstuk in 3D te maken, kiest deelneemster Aline voor een pruimentaart in de vorm van een pruim. Aline zelf is zich van geen kwaad bewust, maar veel kijkers liggen dubbel als de bakster uitleg geeft over haar taart. Zo vertelt ze: “Hopelijk is het slijm stijf genoeg om het mooi over de pruim te krijgen. Want anders heb je echt een mislukte pruim.” Tsja, wellicht een ietwat ongelukkige woordkeuze.

Dubbel D

Ook Robèrt heeft de lachers op zijn hand dankzij een opmerkelijke uitspraak. Wanneer deelnemer Jeroen zijn 3D-taart in de vorm van 2 grote kersen presenteert, grapt de Meester Boulanger uit Brabant: “Je moest een 3D-taart maken, geen dubbel D!” Jeroen reageert op zijn beurt gevat: “Ja, maar daar houd ik wel van!”

Dubbelzinnige opmerkingen

Kijkers van Heel Holland Bakt smulden van de aflevering van gisteravond en tweetten massaal over de dubbelzinnige opmerkingen die tijdens de opdrachten gemaakt werden.

Lees ook: Dit is de reden waarom Frans Bauer zijn eetgewoontes heeft veranderd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill