Bakgerei in de aanslag! Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Heel Holland BaktOpgeven kan… nu!

Heb jij altijd al mee willen doen aan Heel Holland Bakt? Hier is je kans! Een nieuw seizoen van het populaire bakprogramma gaat binnenkort van start en hiervoor zijn nog kandidaten nodig.

Waar wacht je nog op?

Nieuw seizoen

Mis jij geen enkele aflevering van het immens populaire programma Heel Holland Bakt en heb jij het idee dat jij de kandidaten best kunt evenaren? Dan is Heel Holland Bakt op zoek naar jou. Omroep Max is momenteel druk bezig om nieuw baktalent te werven voor een nieuw seizoen van het geliefde programma. Wanneer de opnames van het nieuwe seizoen van start gaan, is nog niet bekend, maar lang zal het niet meer duren.

Vragenlijst

Natuurlijk moet je wel een beetje thuis zijn in de keuken als je je wilt opgeven voor het programma. Ben jij een fanatiek taartenbakker en worden je baksels zowel heerlijk als mooi? Dan zou jij maar zo aan het nieuwe seizoen mee kunnen doen. Wel moet je voor die tijd een uitgebreide vragenlijst invullen. Vragen die je kunt verwachten? ‘Wie is jouw favoriete Heel Holland Bakt-kandidaat aller tijden?’ ‘Hoe kun je chocolade het beste temperen?’ en ‘Wat is jouw allergrootste ambitie?’

Aanmelden

Heb jij de vragenlijst goed ingevuld en vallen die antwoorden in de smaak bij de Omroep Max-redactie? Dan kan het maar zo dat jij het volgende seizoen je bakkunsten aan heel Nederland kunt vertonen. Opgeven kan tot en met 15 april en dat kun je doen via deze link.

Lees ook: De Burger King komt met een nieuwe burger, wie gaat ‘m proberen?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: © Roland J Reinders / MAX