Heel verdrietig nieuws voor boer Olke en zijn vriendin: “Ik moet hopen op een wonder”

Verdrietig nieuws voor Olke en Karen

Verdrietig nieuws voor BZV-kandidaat Olke, zijn grote liefde Karen blijkt ernstig ziek te zijn. ”Karen is heel ziek”, vertelde hij aan Omrop Fryslan: ”Ze heeft kanker, en die heeft zich al verspreid. Ze wordt volgende week behandeld. Het is allemaal afwachten. Hier hadden wij niet op gerekend. We kennen elkaar nu pas een jaar.”

Na zijn deelname het programma Boer Zoekt Vrouw leek Nederlands favoriete knuffelboer Olke alleen achter te blijven.

Toekomstplannen
Niets bleek minder waar. Olke (54) vond de liefde niet bij een Nederlandse dame, maar zwichtte nadat het programma afgelopen was voor de Texaanse schone Karen. Olke Jongsma en zijn vriendin zijn inmiddels een jaar samen, maar er breekt een moeilijke en spannende tijd aan nu bekend is dat Karen borstkanker heeft. De laatste weken waren erg moeilijk: ”Je neemt het dag per dag. Het is voor haar ook heel moeilijk. Wij hadden toekomstplannen samen, en dat moet nu eerst even wachten. Wij zouden trouwen, dus dit komt wel hard aan”, aldus Olke.

Elke dag is er één
Olke en Karen waren vorige maand in Nederland voor de opnames van de Boer Zoekt Vrouw Special. Ze blikten terug op het moment dat Karen het slechte nieuws kreeg. “Ik ben ziek, maar voor nu voel ik me goed”, aldus de Amerikaanse met Zuid-Afrikaanse roots. “We bekijken het positief, elke dag is er één.” Wij wensen het stel veel sterkte en kracht toe de komende tijd!

Bron: Show | Beeld KRO-NCRV Beeldbank