Verdrietig nieuws voor dieetgoeroe Sonja Bakker; veel sterkte in deze moeilijke tijd…

‘Na veel te hebben nagedacht heb ik een moeilijk besluit genomen’

Sonja Bakker, de meest bekende dieetgoeroe van Nederland, heeft op haar Instagrampagina een treurig bericht gezet over haar huwelijk. Ze heeft via die weg aangekondigd te gaan scheiden van haar man Jan Reus met wie ze sinds 2013 getrouwd is. 

Scheiden
Op Instagram plaatst Sonja een een foto waarop de tekst ‘een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin’ staat. Ze vertelt onder de foto over haar besluit om te gaan scheiden van haar man Jan Reus: “Na veel te hebben nagedacht heb ik het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan. Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen. Ik zou het fijn vinden als in deze moeilijke periode respectvol met onze verdrietige privésituatie wordt omgegaan. Liefs, Sonja.” In 2013 trouwde Bakker met Jan Reus, met wie ze een zoon kreeg.

Bikiniproof
Sonja Bakker werd in 2005 razend populair met haar boek Bereik je ideale gewicht! waarvan in 2005 en 2006 400.000 exemplaren zijn verkocht. De strikte weekmenu’s in haar boeken zouden de sleutel moeten zijn tot gewichtsvermindering. Een aantal jaar later schreef ze nóg een boek, welke weer als warme broodjes over de toonbank ging. Er ontstond echter ook veel kritiek over haar werkwijze; volgens critici is haar methode niet wetenschappelijk onderbouwd en bevat het dieet te weinig voedingsstoffen. In 2017 heeft ze een nieuw boek genaamd Bikiniproof met Sonja: slank in 4 weken! uitgebracht.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: video still