Heftig: bij burenruzie in ‘Mr. Frank Visser’ krijgt ook presentator Viktor Brand de wind van voren

viktor

Viktor Brand kreeg de volle laag van buurvrouw Regina

In het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ van SBS6 fungeert presentator Viktor Brand doorgaans alleen als bemiddelaar, maar deze keer kreeg hij zelf ook behoorlijk de wind van voren. Een grapje dat hij maakte viel niet in goeden aarde en dit moest hij behoorlijk ontgelden.

In het Brabantse Oosterhout woont de 54-jarige Wil die een groot probleem heeft met zijn bovenbuurvrouw Regina.

Bloemblaadjes
Zij zou namelijk dagelijks een groot aantal bloemblaadjes (later blijkt ook: de inhoud van stofzuigerzakken) vanaf haar balkon naar beneden gooien, recht op het balkon van Wil. Het woongenot van Wil heeft hier ernstig onder te lijden en hij is bang dat zijn katten de blaadjes opeten. De van oorsprong Belgische Regina ontkent de beschuldigingen van haar onderbuurman en stelt dat hij moet stoppen met haar te intimideren.  Het geschil loopt al tijden en er lijkt geen verbetering in zicht, hoogste tijd voor Mr. Visser om in actie te komen.

Emotionele hoorzitting
Als presentator Viktor Brand voordoet hoe Regina volgens Wil de bloemblaadjes naar beneden zou gooien gaat de Belgische helemaal los. “Viktor! Wat doe je nu? Jij hebt geen idéé wat je doet. Ik heb grote problemen door deze dingen! Die man staat zo’n beetje de hele dag naar boven te roepen.” Vervolgens barst Regina in tranen uit en vertelt ze hoe de ruzie in eerste instantie begonnen is. Meester Frank Visser hoorde tijdens een uitgebreide en emotionele hoorzitting beide kanten van het verhaal aan. Drie flatbewoners bevestigden het verhaal van Wil en Regina werd op straffe van een boete verboden nog langer het balkon van Wil te vervuilen. Eind goed, al goed!

Bekijk het fragment hieronder: 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lindanieuws | Beeld videostill SBS6