HEFTIG: Ferry Doedens maakt een gewaagde carrière-move… Wij zijn héél benieuwd!


Hij liet lang op zich wachten, maar het is eindelijk zo ver!

Ferry Doedens verraste vrijdagochtend veel van zijn fans met een spiksplinternieuwe single. Het lied heet Nu of nooit. De acteur/zanger debuteerde het nummer in het radioprogramma van Mattie Valk op Qmusic.

Nu of nooit is hip, vrolijk en echt van nu”, vertelt de zanger enthousiast in het programma. “Een liedje dat supergoed bij me pas en ik kan niet wachten om het land in te gaan om iedereen deze nieuwe single te laten horen.”

De laatste keer dat fans van de zanger mochten genieten van zijn gouden keeltje is alweer een tijdje geleden. In 2013 bracht de 26-jarige hunk zijn single Hoger uit. Deze kwam destijds niet hoger dan plaats 88 in de Single Top 100. Ferry hoopt met dit lied op een hogere notering. “Mijn laatste single is ruim drie jaar geleden uitgebracht en we hebben lang moeten zoeken voor een geschikte track.” Twee jaar voordat de zanger het nummer Hoger uitbracht, wist de zanger met een van zijn nummers een hogere notering in de Top 100 te bemachtigen. Het lied Jij schopte het tot de negentiende plek.

Benieuwd naar de track? Luister ‘m hier!

Bron: RTL Nieuws & Nu | Beeld: videostill 

Array