Heftig: kinderen Stef Bos betrokken bij fataal auto-ongeluk

Stef Bos

‘Ik heb nog nooit zoveel emoties gevoeld’, deelt de zanger.

Stef Bos maakt een ontzettend moeilijke periode door. De zanger verloor onlangs zijn schoonmoeder bij een auto-ongeluk, nadat zijn schoonvader een hartstilstand kreeg. Twee van de drie kinderen van Bos zaten ook in de auto. In de Belgische krant De Morgen vertelt hij over deze heftige gebeurtenis. 

Zuid-Afrika

Het ongeluk gebeurde in Zuid-Afrika. Daar woont Stef Bos de helft van de tijd, samen met zijn vrouw Varenka – die hij in hetzelfde land leerde kennen. Zijn schoonouders waren samen met twee van zijn drie kinderen op pad, toen het helemaal misging. Zijn schoonvader zat achter het stuur en kreeg een hartstilstand, waardoor hij de afgrond inreed. “Mijn schoonmoeder was op slag dood”, vertelt de zanger.

Kinderen

Ook het leven van zijn zoon Kolya hing aan een zijden draadje. “Gedurende drie uur wist ik zeker dat hij er niet meer was. Daarna hebben we lang in onzekerheid geleefd of hij het wel zou halen. (…) Ik heb nog nooit zoveel emoties gevoeld”, aldus Stef. Uiteindelijk heeft zijn zoon het ongeluk ternauwernood overleefd.

Verwerken

Op dit moment probeert Stef de verschrikkelijke periode vol angst en onzekerheid te verwerken. “Toen ik thuiskwam, voelde ik dat er iets wezenlijks veranderd was”, zegt hij in gesprek met De Morgen. “Ik keek anders naar de dingen. Ik keek anders naar de bomen, anders naar de lente die begint. Met een ongelooflijk geluksgevoel dat hij (zijn zoon, red.) er nog is.”

Lees ook: Stef Bos over reacties op Beste Zangers: ‘Het zijn geen valse tranen’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress