Heftig: in dit nieuwe programma van MTV kiezen mensen een tattoo voor elkaar

De meeste mensen die deelnemen aan dit programma kiezen een ontzettend lelijke tatoeage uit. Waarom? Als grapje, als wraak of gewoon omdat ze dachten dat de ander hen zou voorzien van een lelijke afbeelding. Vervolgens gaat de tatoeëerder aan de slag en pas wanneer het gekozen plaatje pérmanent op het lichaam van de ander staat, wordt de afbeelding onthuld aan het slachtoffer. Wij vragen ons af of de deelnemers van Just Tattoo of Us zich wel goed realiseren dat het in dit programma niet om een plakplaatje gaat…

Hieronder een overzicht van de tatoeages tot nu toe:

Marc kreeg van zijn vriend Corey een enorme slangentatoeage ‘als grap’. Corey weet namelijk als geen ander dat Marc bang is voor slangen.

Mark had ook niet echt een fraai plaatje in gedachten. Zijn vriend Corey loopt voor de rest van zijn leven rond met de het hoofd van Donald Trump.

Iemand anders kreeg dit bloempje op zijn lichaam getatoeëerd. Niet het meest erge om voor altijd op je lichaam te hebben? Dat dachten wij eerst ook. Tot we erachter kwamen dat de ex van deze jongeman Daisy heet.

Geordie Shore-personage Holly Hagan nam ook deel aan het programma met haar vriend. Haar vriend zadelde haar alleen op met een enorme afbeelding van… hemzelf. We zijn benieuwd of deze relatie stand houdt. Het pijnlijke? Tijdens deze aflevering blijkt dat Holly wél wat leuks voor haar vriend heeft uitgezocht…

Bron: MTV en The Sun | Beeld: MTV