Heftig nieuws voor Remco uit Married at First Sight

remco mafs

‘En dan ineens staat gisteravond de wereld even stil’

Remco uit het achtste seizoen van Married at First Sight heeft heftig nieuws te horen gekregen. Een van zijn zoons is namelijk aangereden, zo deelt hij op Instagram.

Heftige gebeurtenis

Remco was een van de kandidaten in het meest recente seizoen van Married at First Sight. Hier trouwde hij met Paula, maar een echt goede match bleek het helaas niet te zijn. Vorige maand verklapte Remco echter dat cupido alsnog raak heeft geschoten voor hem en zei hij dat hij een nieuwe vriendin had.

Ditmaal deelt Remco echter minder leuk nieuws op zijn Instagram-pagina, want een van zijn zoons is aangereden. “En dan ineens staat gisteravond de wereld even stil als ik word geroepen omdat Milan geschept is door een auto op de zebra 200 meter van ons huis. Shock, stress, schakelen en rustig proberen te blijven. Er zijn voor hem en hem kalmeren en geruststellen. De ambulance in en met gillende sirenes richting Erasmus UMC”, schrijft hij in zijn Instagram Stories.

Engeltje op schouder

Gelukkig is er niks ernstigs aan de hand voor zijn zoon en vallen zijn verwondingen mee. “Hoe een enorm engeltje moet jij op je schouder hebben gehad als na onderzoek blijkt dat je ‘slechts’ een hersenschudding hebt en flink wat schaafwonden. Terwijl er net een onverlaat met een geschatte snelheid tussen de 50 en 60km per uur op je in is gereden”, vertelt Remco. Tot slot wil hij de mensen die hem na de aanrijding hebben geholpen bedanken. “Dan kom je bij je zoon aan en dan zitten er al mensen bij hem, dan is al iemand het verkeer aan het regelen, is 112 gebeld en is er iemand achter de dader aan die door wilde rijden. Allemaal zo enorm bedankt, vooral namens Milan!” Sterkte, Remco en Milan!

Lees ook: Primeur in Married at First Sight: eerste transgender doet mee

Bron: Love & Reality | Beeld: RTL (Married at First sight)