HEFTIG: Rafael van der Vaart in grote problemen door ex-vriendin Sabia Boulahrouz

Sabia woont nog steeds in de Hamburgse villa: op Rafaels kosten…

De veelbesproken relatie en breuk tussen Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz is alweer geruime tijd geleden en Rafael is inmiddels gelukkig met handbalster Estavana Polman. Ze verwachten samen zelfs een kindje! Maar de voetballer lijkt maar niet te ontkomen aan zijn ex.

Rafael en Estavana wonen samen in Denemarken, maar hij heeft een flinke huurachterstand van ongeveer 60.000 euro op de villa in Hamburg, waar hij tot de breuk samenwoonde met Sabia. Sabia woont er zelfs nog steeds, zo laat de Telegraaf weten. Volgens de krant betaalde Rafael de huur tot aan afgelopen november en nu is de achterstand inmiddels opgelopen tot enkele tienduizenden euro’s. Volgens de Duitse krant Bild staat zowel de naam van de voetballer als van zijn voormalige vriendin op het huurcontract en kunnen ze dat pas ontbinden als ze er beiden mee instemmen. Maar Sabia lijkt daar vooralsnog geen haast mee te maken. Daar komt bij dat de advocaat van de verhuurder zegt tegen de Duitse krant: “We smijten een moeder met twee kinderen er niet uit.”

Reactie
Rafael wil zelf niet reageren op het drama, maar Sabia wel: “Ik ben al langere tijd op zoek naar een woning voor mijn kinderen en mijzelf. De zoektocht verloopt tot nu toe moeilijk. Aangezien mijn kinderen ondertussen naar school gaan, zoeken wij een woning in de buurt van de school om hen een wisseling van school en woonomgeving te kunnen besparen.” Ze vervolgt: “Ik heb meerdere malen geprobeerd met mijn ex-partner tot een oplossing te komen betreffende de openstaande schulden. Hij heeft daarop nog niet gereageerd.”

Bron: Grazia, Telegraaf  | Beeld: videostill