HEFTIG: Sandra Masmeijer wist helemaal niets: “ik word telkens weer verrast en sta nergens meer van te kijken”

Sandra en Frank Masmeijer gaan na 27 jaar huwelijk uit elkaar

Na 27 jaar huwelijk gaan Frank Masmeijer en zijn vrouw Sandra scheiden, zo bevestigde Frank onlangs aan Shownieuws. Het huwelijk verkeerde in zwaar weer sinds de voormalig presentator, zanger en ondernemer verdachte is in een grootschalige drugszaak.

Frank bekende voor de rechtbank in Antwerpen dat hij betrokken was bij de invoer van bijna 500 kilogram cocaïne. Al in 2014 werd Masmeijer opgepakt maar mocht in de zomer van 2015 de gevangenis weer verlaten. De gebeurtenissen zijn van grote invloed geweest op zijn huwelijk. “Ik denk dat we allebei ons best hebben gedaan. Maar alles wat er is gebeurd, al die maanden in de gevangenis, de tijd erna met de enkelband, heeft een enorme impact gehad. Dat valt niet te ontkennen en dat heeft natuurlijk het een en ander aangericht”, zei Masmeijer eerder.

Via de media
Sandra Masmeijer deed een eigen boekje open over de situatie en vertelde haar kant aan weekblad Weekend. Ze vertelt dat zij geen idee had dat Frank zijn betrokkenheid bij de drugshandel had toegegeven. Zij moest via de media vernemen dat haar echtgenoot dit had toegegeven, na jaren van ontkenning. Daar bleef het echter niet bij, ze moest ook via het nieuws vernemen dat Frank bekend maakte dat ze zouden scheiden! De drugszaak en de bekentenis zijn niet het enige waar Sandra niets van wist. Ook dat hij met andere vrouwen was, zoals de vrouw met wie Frank bij het Okura Hotel werd gezien, was voor Sandra compleet nieuw. Vervolgens maakte Frank bekend te gaan scheiden van Sandra en lijkt het huwelijk tussen de twee definitief voorbij.

Bron: Weekend |Beeld videostill