Heftige nacht voor B&B Vol Liefde-Suus

suus

‘Het bloed zit er nog op’

Suus heeft bijna geen oog dichtgedaan eergisternacht. De B&B Vol Liefde-kandidaat sliep in haar camper in Spanje, maar kreeg een onaangename bezoeker midden in de nacht. Op Instagram deelt ze namelijk dat er ’s nachts in haar camper geprobeerd is in te breken.

Ingebroken

Suus was een van de spraakmakende deelnemers uit het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Ze reisde af naar Zweden voor Bram, maar uiteindelijk bloeide er niks op tussen de twee. De realityster werkt op dit moment in Spanje bij de B&B van Debbie (en Paul). Ze is zelf naar Spanje gereden met een camper en overnacht daar ook in. Gisteren werd Suus onverhoopt wakker gemaakt omdat iemand een ruit van haar camper in sloeg.

Het bleek om een inbreker te gaan, die zichzelf ook nog eens verwondde bij het inslaan. Suus plaatst in haar Instagram Stories een foto van de kapotte ruit en het bloed van de inbreker op haar deken. ” Ook plaatst ze een foto van een hamer en zegt ze dat ze daar maar mee heeft geslapen uit eigen veiligheid.

Uiteindelijk zien we in een ander filmpje hoe Suus al het glas uit haar autoruit haalt. Hopelijk is de ruit snel weer gemaakt!

Lees ook: B&B Vol Liefde Olof onthult of hij nog contact met Marian heeft

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, B&B Vol Liefde

Array