Heftige onthullingen over huwelijk Charles en Diana in nieuwe biografie: “Diana huilde dagen aaneen en verminkte zichzelf”

Het huwelijk tussen Charles en Diana vertoonde al barsten op de huwelijksreis….

Diana was nog maar negentien jaar toen ze Charles ontmoette. Voor de buitenwereld leek hun huwelijk een sprookje, maar achter de schermen liep het al mis tijdens de huwelijksreis.

Dat schrijft New York Times-journaliste Sally Bedell Smith in een nieuwe biografie over prins Charles. In een eerdere biografie van Diana beschreef journalist Andrew Morton hoe Diana te lijden had onder haar huwelijk en de affaire van prins Charles met Camilla Parker-Bowles. Dat beeld wil Bedell Smith rechtzetten, door een portret te maken van een prins die vol goede bedoelingen zat, maar er niet in slaagde van zijn bruid te gaan houden zoals hij had gehoopt.

De relatie tussen Charles en Diana ging al mis tijdens de huwelijksreis, die ze in 1981 doorbrachten in het Schotse Balmoral. Diana was gebroken door de affaire tussen Charles en Camilla en sneed huilde dagen aan een stuk door. Daarnaast sneed ze zichzelf met scheermesjes en glas wanneer hij het zag… Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2