‘Heidi Klum maanden geleden al in het geheim getrouwd met Tom Kaulitz’

Blijkbaar gaf de blondine het jawoord al een paar maanden geleden aan Tom Kaulitz

Dat Heidi Klum al een tijdje gelukkig is met haar vriend Tom Kaulitz was bekend. Dat hij op één knie ging en haar ten huwelijk vroeg (en zij ja zei) ook. Wat echter nog niet bekend was, is dat de twee blijkbaar maanden geleden al in het huwelijksbootje stapten.

Naar verluidt zijn de twee in februari in het geheim getrouwd.

Getrouwd

De Duitse website Bunte beweert dat Tom en Heidi elkaar eeuwige trouw hebben beloofd op 22 februari. Een speciale datum voor het stel, aangezien ze op die dag precies een jaar samen waren. In hartje Los Angeles, Beverly Hills om precies te zijn, heeft het stel het jawoord gegeven in een gerechtsgebouw dat erg populair is bij andere celebrities.

22 februari

Momenteel hebben Heidi en Tom nog geen commentaar gegeven op de berichtgeving van Bunte. De website beweert het te hebben gehoord van een betrouwbare bron. Op de Instagram van Heidi is overigens geen verdacht materiaal te zien. Wel plaatste ze op 22 februari een lovey-dovey kiekje waarop Lady en de Vagebond-achtige taferelen te zien zijn. “Vandaag een jaar”, schreef ze bij de foto waarop ze samen met haar geliefde een bord pasta deelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heute vor einem Jahr ……??

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Lees ook: Even loeren: dit zijn de geliefdes van de Oranje Leeuwinnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan, Bunte | Beeld: Videostill YouTube Itsin TV