De hele wereld heeft het over déze bizarre tatoeage en als je ‘m ziet, snap je wel waarom!

De tattoo van Kenny is op z’n zachtst gezegd vreemd te noemen

Het nemen van een tatoeage is een uiterst persoonlijke beslissing, het is immers een plaatje waar je de rest van je leven tegenaan moet kijken. Het allerbelangrijkste is dan ook dat je hem zelf mooi vindt en smaken verschillen nu eenmaal. Dat gezegd hebbende, laten mensen soms tattoos zetten waarvan wij denken: hoe kom je er in vredesnaam op. Zoals het nieuwe plakplaatje van de Britse vader Kenny Ollerenshaw (36), een tattoo die momenteel de hele wereld over gaat.

Niet omdat het zo’n prachtplaatje is, want Kenny’s tattoo is voornamelijk heel bizar. Na 4 uur pijn lijden zat het erop, Kenny heeft nu een tatoeage in zijn hals en op zijn borst waardoor het lijkt of er een klein mannetje rijdt op zijn lichaam. “Ik blijf mezelf in de spiegel bekijken, het is echt wel een gek effect. Je zou eens moeten zien wat er gebeurt als ik mijn borstspieren aanspan.” Ook heeft de tattoo een doel. “Voor mij is dit een interactieve tattoo. Mensen beginnen te lachen zodra ze het zien, zo is het ijs meteen gebroken.”

‘Grote vergissing’
Sommigen noemen het op social media ‘een grote vergissing’, en velen vinden het een afgrijselijke tattoo. De laatste die daarmee zit is de vrolijke Kenny, hij is er hartstikke blij mee. “Mijn familie staat volledig achter mij. En mensen die het niet zo mooi vinden? Tja, des te beter dat zij er niet mee moeten rondlopen, toch?” Gelukkig krijgt hij ook positieve reacties binnen op zijn inkt. Zij prijzen hem voor zijn originaliteit. Wat vind jij van de aparte tatoeage van Kenny? Laat het ons weten in de reacties!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Twitter