Helene Fischer moet tournee uitstellen vanwege gebroken rib

Helene Fischer

De schlagerkoningin moet noodgedwongen haar tournee uitstellen

Tijdens de repetities voor haar show heeft de Duitse zangeres Helene Fischer haar rib gebroken waardoor ze noodgedwongen de eerste shows van haar tournee moet uitstellen. Hierdoor komen de geplande concerten in Bremen en Keulen helaas te vervallen. Op Instagram meldt de zangeres dat er naar een nieuwe datum gezocht wordt om de concerten in te halen.

Gebroken rib

Helene Fischer scoorde megahits met nummers als Atemlos durch die Nacht en Herzbeben en met meer dan 17 miljoen verkochte platen is ze inmiddels een van de meest succesvolle Duitse artiesten aller tijden. Maar helaas moeten fans nog even geduld hebben voor ze Helene weer kunnen zien schitteren op het podium: “We zijn al weken aan het repeteren voor de komende tour, we zijn zeer gemotiveerd en gaan tot het uiterste om een geweldige show voor jullie neer te zetten”, schrijft de Duitse superster. “Maar soms zijn er hogere machten aan het werk en helaas moet ik meedelen dat ik tijdens de repetities een gebroken rib heb opgelopen. We moeten daardoor de première met pijn in het hart uitstellen.”

Cirque du Soleil

De zangeres tourt in samenwerking met Cirque du Soleil door Europa heen met haar Rausch Live Tour. Tijdens deze tour komen al Helenes grootste hits en nummers van haar album Rausch naar voren. En hoewel de zangeres altijd een grote show maakt van haar concerten, doet ze daar dit keer een schepje bovenop door de hulp van Cirque du Soleil. “Samen met Cirque du Soleil willen we nieuwe wegen inslaan en de fans een ervaring bieden die nog nooit eerder is vertoond”, liet de zangeres weten in een persbericht. Het belooft dus een absoluut een grote show te worden.

Nederland

Ook in Nederland staat een show van de Duitse zangeres op de planning. Op 13 september zal de zangeres namelijk weer optreden in de Gelredome, waar ze in 2018 al eerder te zien was. We hopen dat Helene snel opknapt en haar tour kan voortzetten!

Lees ook: Frans Bauer wilde carrière opgeven na herseninfarct Mariska

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress