Dit emotionele moment uit Hello Goodbye grijpt miljoenen mensen aan

Hello Goodbye

Dit fragment uit Hello Goodbye was een echte tranentrekker

Het bekende programma Hello Goodbye staat erom bekend de nodige tranen te laten rollen. Mensen vertellen bijzondere verhalen aan presentator Joris Linssen. De reden dat zij op Schiphol staan te wachten is soms mooi, vrolijk of bijzonder. Dit keer is het een verhaal met een lach en een traan. Jantina en Gerard staan te wachten op hun dochter die in Florida woont en het is misschien wel de laatste keer dat Gerard zijn dochter bewust kan zien…

Pak de tissues er maar vast bij.

Alzheimer

Gerard en Jantina zouden zelf graag naar Florida gegaan zijn om hun dochter te zien, maar dit is helaas niet meer mogelijk door de ziekte van Gerard. Hij lijdt nu al enkele jaren aan Alzheimer en dat valt Jantina zwaar. Ze vertelt over de momenten die ze heeft met Gerard en hoe moeilijk het soms kan zijn. Zo vertelt ze dat Gerard haar vroeg of zij ook kinderen had, toen ze hem vroeg of hij zin had om zijn dochter te zien. Ook hun dochter heeft het even zwaar als blijkt dat Gerard haar niet meer herkent als ze de aankomsthal in komt lopen.

Facebook

De beelden maken veel indruk gemaakt. De makers besloten om dit fragment te delen op Facebook en dat maakt een hoop los. Heel veel mensen weten hoe het is om iemand met Alzheimer in je omgeving te hebben en herkennen de momenten die Jantina beschrijft. Veel mensen reageren onder de Facebookpost met hun eigen verhaal en ook Jantina heeft een reactie achtergelaten. “Ik heb mijn dochter in Florida en haar man met Skype voor de tv mee laten kijken. Zij vond het fijn het te zien en bovendien zijn we erg blij voor haar dat de uitzending nu ook op Facebook staat. Voor haar vrienden daar, al moet ze natuurlijk alles vertalen.” Ben je zelf benieuwd naar dit verhaal? Bekijk het dan snel hieronder.

Lees ook: Miljoenenjacht hilariteit: Linda de Mol krijgt slappe lach en opwinding over kandidaat Tim

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Hello Goodbye | Beeld: videostill Hello Goodbye