Oeps: HEMA begaat enorme blunder met verjaardagstaart


Dit was niet helemaal de bedoeling…

Je hebt vast weleens van een zelfontworpen HEMA-taart gesnoept tijdens een verjaardag. De taarten die worden bedrukt met een gênant kiekje of een leuke foto van de jarige job zijn nog steeds erg populair. Ook moeder Sylvia zag een taart met een plaatje van haar 3-jarige zoontje wel zitten, echter had ze dít resultaat vast niet in gedachten.

Ze wilde haar jarige zoontje verrassen met een mooie taart.

Zelf ontworpen
Sylvia Bekkema wilde een lekkere en bovendien leuke taart op tafel zetten om de verjaardag van haar zoontje te vieren. Een slagroomtaart van HEMA met een vrolijk plaatje van haar 3-jarige zoontje leek haar daarom ideaal. Op de taart zou een plaatje van haar zoontje moeten staan met daarbij de tekst: ‘Hoera, 3 jaar!’ Echter pakte dit iets anders uit.

Foutje
Hoewel een tikfoutje zo is gemaakt, maakt het de ene keer niet zoveel uit en is het de andere keer van cruciaal belang. Doordat er één letter ontbrak was de vrolijke tekst verandert in een heel andere tekst: ‘Hoer, 3 jaar!’ Gelukkig kon Sylvia wel lachen om de fout van HEMA en deelde een foto van de verjaardagstaart op Facebook. ‘Bedankt HEMA, deze hoer is drie jaar geworden.’ Het bericht kreeg al duizenden likes en is honderden keren gedeeld.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Facebook, Pixabay