Hemels ruiken: Dolly Parton brengt eigen parfum op de markt

‘Het moest zacht en vrouwelijk ruiken en wel blijven hangen’

Dolly Parton (75) zit vol met creatieve ideeën en heeft al jarenlang de droom om een eigen parfum op de markt brengen. Eindelijk is het moment daar en komt de countryster met haar eigen hemelse parfum. Zo hemels, dat het de naam ‘Scent from Above’ heeft gekregen. 

Een droom die uitkomt

Dolly Parton heeft al eerder spullen uitgebracht onder haar naam. Zo speelde en produceerde ze vorig jaar in een muzikale kerstfilm, heeft ze het pretpark Dollywood en een hoop producten waarmee je er net zo knap uit gaat zien als Dolly. Een parfum kon dus eigenlijk niet ontbreken. Dolly noemt haar parfum dan ook “een droom die uitkomt.”

De hemel

Wie verwacht dat haar parfum overheersend en zoet gaat ruiken, heeft het mis. De Amerikaanse countryster wilde namelijk een luchtje ontwerpen die naar de hemel ruikt. “Een beetje zacht en wolkachtig”, zegt Dolly tegen People. Waar ruikt de hemel naar? Volgens Dolly naar een vleugje vanille, sandelhout en jasmijn.

Zacht en vrouwelijk

De zangeres vond het wel belangrijk dat haar luchtje niet te zwaar zou zijn. “Niet dat je midden in de nacht wakker wordt omdat het te heftig ruikt en het je bijna wakker houdt”, legt ze uit. “Het moest zacht en vrouwelijk ruiken en wel blijven hangen.”

Te weinig tijd

Of het luchtje wel of niet aanslaat bij haar duizenden fans, daar maakt Dolly zich weinig zorgen om. Waar ze zich wel zorgen om maakt, is de tijd die haar nog gegund is. “Ik hoop dat ik tijd krijg om nieuwe dingen te doen, want ik word continu wakker met nieuwe dromen.” Haar parfum is sinds woensdag te koop.

Lees ook: Yolanthe Cabau vindt nieuw leven in ouderlijk huis op Ibiza

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress