Oeps: televisiepresentator Henny Huisman begaat grote blunder op social media

Hij had wel de beste bedoelingen

Het overlijden van Tom Blom sloeg erin als een bom bij zowel bekend als onbekend Nederland. Veel media wijdden aandacht aan het overlijden van televisie- en radiopresentator en diverse bekende Nederlanders stonden stil bij het leven van Tom Blom op social media.

Ook Henny Huisman hoorde dat Tom was overleden en wilde zijn steun betuigen via Twitter. Echter was hij waarschijnlijk nog wat in de war van zijn narcose (de presentator brak twee weken geleden zijn arm op maar liefst 32 plekken) en verklaarde per ongeluk de verkeerde BNN’er dood. “Tom Mulder, overleden op 70-jarige leeftijd. Dag Tom #RIP.” Echter is Tom Mulder gezond en wel, Jan de Hoop tikte Henny daarom ook snel op de vingers. “ Het is Tom Blom, Henny. Tom Mulder leeft nog”, schrijft hij in zijn tweet naar Henny.

De 66-jarige presentator heeft zich inmiddels verontschuldigd op social media “Sorry sorry voor Tom Mulder, ik ben alleen maar blij. Maar ik vind het erg voor Tom Blom #RIP (6 uur narcose geef ik maar de schuld.)”

Tom Blom
Voormalig televisie- en radiopresentator Tom Blom overleed op 70-jarige leeftijd. Jarenlang vormde de presentator met Willem Ruis het presentatieteam van NOS-radioprogramma Langs de Lijn. Ook kenden veel mensen hem als de commentator van het programma Te land, ter zee en in de lucht. Vorige week trof een hersenbloeding de presentator. Afgelopen maandag overleed hij aan de gevolgen van de bloeding

Bron: Twitter | Beeld: Videostill