Geen hereniging tussen de familie Meiland en voormalig huisvriendin Caroline

Caroline

Caroline is niet van plan om de familie op te zoeken in Hengelo

Het was een waar tranendal op het Franse Chateau Marillaux toen huisvriendin Caroline afscheid nam van de familie Meiland. Kort daarna kwamen de geruchten naar buiten dat Caroline en de Meilandjes bonje hadden met elkaar. Daar was echter niets van waar, maar de huisvriendin is niet van plan om Maxime, Martien en Erica op te zoeken wanneer ze hun intrek nemen in hun huis in Hengelo.

Vertrek uit Frankrijk

Samen met de familie Meiland emigreerde huisvriendin Caroline van Eeden naar Frankrijk om aan het chateau te werken. Het reilen en zeilen op het chateau viel haar echter zwaarder dan verwacht en ze besloot terug naar Nederland te gaan. Veel contact hadden ze daarna niet meer en nu nog steeds is er geen sprake van contact.

De beste wensen

Via via hoort Caroline nog weleens iets over Martien, Erica, Claire en Maxime. “Ik heb begrepen dat het hartstikke goed met ze gaat. Ik hoop echt dat ze goed door de coronatijd komen, voor hen is het moeilijk, omdat in Frankrijk alles dicht is”, verklaarde ze tegenover Shownieuws.

Geen hereniging

Net als velen heeft ook Caroline meegekregen dat de Meilandjes weer terugkomen naar Nederland. Ze vindt het hartstikke leuk voor hen, maar ze is niet van plan om hen in Hengelo op te zoeken. “Nee, dat verhaal heeft ook zo’n baard gekregen”, vindt ze. “We hebben iets heel moois meegemaakt, ieder gaat zijn eigen weg. Met wederzijds respect.”

Coronatijden

Ook de coronacrisis raakt Caroline. Wat ze erg jammer vindt is dat ze haar kleinkinderen niet zoveel kan zien als ze wil. Momenteel is haar schoondochter zelfs zwanger van haar derde kleinkind. “Ik zie ze nog wel, op een afstand in het bos met een koffiekan. Maar niet zo heel veel. Ik vind het wel een beetje jammer om het zo te ervaren. Als de kleine straks geboren wordt, mag ik er niet bij zijn. Dat is toch wel heel jammer als je voor het eerst een kleindochter krijgt.”

Lees ook: Elise uit BzV vond na de logeerweek toch de liefde: ‘Hij heeft genoeg aandacht voor me’

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Chateau Meiland