Herinnering: Air Miles-spaarders kunnen tot vandaag oude Miles inleveren

Air Miles

Alle ‘oude’ Miles zijn nog niet ingewisseld 

Sinds 1 november 2013 hebben Air Miles een beperkte geldigheid van vijf jaar. Dit betekende dat vanaf 1 november 2018 miljarden ongebruikte Air Miles zouden komen te vervallen. Veel Nederlandse spaarders hadden voor 1 november nog niet hun Air Miles ingeleverd en dus kregen ze een maand extra de tijd om de oude Miles in te leveren. Maar let op: je hebt nog alleen vandaag de tijd om ze in te leveren!

Op de laatste dag waarop ze kunnen worden verzilverd, zijn er nog 1,2 miljard Air Miles die dreigen te vervallen. Dat meldt een woordvoerder van Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter Air Miles.

Overbelast systeem

Niet iedereen heeft de oude Miles al verzilverd. Dit kan zijn omdat sommigen er de tijd nog niet voor hebben gehad of omdat de site van het spaarsysteem overbelast was. Nadat het nieuws bekend werd gemaakt dat de Miles bijna verliepen, bezochten mensen massaal de website. Loyalty Management, de organisatie achter het spaarsysteem, besloot daarom dat de oude Miles tot 1 december ingewisseld konden worden in plaats van 1 november.

Wat kun je ermee doen?

Heb je geen idee wat je met je oude Air Miles kunt doen? Je kunt je Miles doneren aan een goed doel als Stichting Aap, War Child of Nationaal Kinderhulp. Tevens kun je, afhankelijk van de hoeveelheid gespaarde punten, leuke uitstapjes maken.

  • Als je 0-1000 Air Miles wilt inwisselen kun je hieruit kiezen.
  • Als je 1000 – 5000 Air Miles wilt inwisselen kun je hieruit kiezen.
  • Als je 5000 – 10.000 Air Miles wilt inwisselen kun je hieruit kiezen.
  • Als je 10.000 of meer Air Miles wilt inwisselen kun je hieruit kiezen.

Tevens kun je hier meer informatie vinden over de geldigheid van gespaarde Air Miles.

Lees ook: Deze simpele huishoudtips kan je 100 euro per jaar besparen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Air Miles | Beeld: Tips en Weetjes 

Array