Herken jij de bekende zussen op deze foto? Ze zien er inmiddels heel anders uit!


Ze zijn wel wat groter geworden

Hoewel nog niet iedereen erin thuis is, is Instagram een leuk sociaal medium. Zo kunnen we alles volgen wat bekende Nederlanders met ons willen delen. Van grappige filmpjes tot ontroerende foto’s. Onlangs deelde een BN’er een kiekje uit de oude doos van haarzelf en haar zusje.

Herken jij ze?

Zussen
Een aantal dagen geleden deelde Carice van Houten een kiekje op haar Instagram van haar en haar zus Jelka. De twee zijn overduidelijk zussen, maar wij herkenden hen niet meteen. De Van Houten-zussen zijn allebei een stuk groter en wijzer geworden, maar ook bekender. Carice heeft inmiddels een internationale carrière opgebouwd en speelde onder andere Melisande in de HBO-hitserie Game of Thrones. Samen met acteur Guy Pearce heeft ze een 1-jarige zoontje Monte.

Carrière
Ook Jelka timmert aan de weg. Ze speelde in verscheidene films waaronder The Domino Effect en Jackie (samen met haar zus Carice). Ook is Jelka regelmatig te zien op de planken. Ze speelde in 2011 nog in het toneelstuk High in Heels in Concert, samen met Birgit Schuurman. Een aantal jaar geleden bracht Jelka haar eerst cd uit. 

Me and my sister @jelkavanhouten ??

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Lees ook: Zo ziet de moeder van Carice en Jelka van Houten eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en Beeld: Instagram Carice van Houten