Het Geluid is geraden! Rowan wint 49.700 euro

Het Geluid
Het Geluid is geraden

Wekenlang belden luisteraars met pogingen om Het Geluid te raden. De teller stond op 49.700 euro, dus velen wilden dit bedrag wel winnen. De gelukkige winnaar is de 19-jarige Rowan uit Dieren, hij wist het geluid precies te raden en gaf ook nog een uitleg.

Dat is een aardig bedragje voor een 19-jarige!

Het Geluid

Wekenlang waren luisteraars van Qmusic in de ban van Het Geluid. Iedere ochtend presenteren Mattie en Marieke het ochtendprogramma, waarin ze een geluid laten horen. Raad je wat het geluid is, dan win je een prijs. Makkelijk is het niet, want vaak zijn het de meest alledaagse voorwerpen waarover je nooit nadenkt dat ze geluid maken. De hint van dit geluid was ‘knippen en plakken’. En daar wist Rowan wel raad mee!

Klembord

Rowan legt zijn redenatie uit nadat hij de hint ‘knippen en plakken’ hoorde. “De eerste hint was ‘knippen en plakken’, en dan gaat het eigenlijk naar je klembord toe en daar paste het perfect bij”, legt hij uit. Die logische redenatie legde hem geen windeieren, want hij was de eerste die het raadde en zo won hij het bedrag van 49.700 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HET GELUID IS GERADEN! Rowan uit Dieren wint €49.700,- met dit antwoord!

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) op

Lees ook: Zo ziet de zus van Jan en Monique Smit eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Qmusic, Wikimedia Commons